Posturi vacante

Anunț privind concursul pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant de Referent de specialitate treapta II

În temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, ARTEXIM organizează în perioada 04 iunie 2019 – 8 iulie 2019, la sediul său din Bucuresti (sector 1, Cal. Victoriei nr. 155, bl. D1, Sc. 8, Etj.2), concurs pentru ocuparea unui post contractual de execuție vacant de Referent de specialitate II la Compartimentul Resurse umane.

Informații complete despre condițiile generale, condițiile specifice, studii necesare și bibliografie puteți găsi accesând documentul de mai jos:

Anunț privind concursul pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant de Referent de specialitate treapta II (click pentru a vizualiza)

Arhivă anunțuri de colaborare

Dacă vrei să faci parte din echipa ARTEXIM, așteptăm CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție la recrutare@artexim.ro pentru a te înregistra în baza noastră de selecție pentru următoarele evenimente organizate de instituția noastră.