Hai în echipa Festivalului Internațional George Enescu!

Vrei să faci parte din echipa celui mai mare eveniment cultural organizat în România?

Te așteptăm în echipa de organizare a Festivalului Internațional George Enescu într-un an de sărbătoare: ediția jubiliară. Festivalul Internațional George Enescu 2021 este programat să aibă loc între 28 august și 26 septembrie 2021, cu un program artistic excepțional, susținut de 4700 de artiști străini și români, pe o durată record de 4 săptămâni, dar și cu măsuri care să reducă riscurile de sănătate pentru spectatori, artiști, organizatori și jurnaliști.

Dacă ești pasionat de mediul cultural și interesat să faci parte din echipa de organizare a unuia dintre cele mai importante festivaluri de profil din lume, aplică până pe 30 mai pentru jobul care ți se potrivește. Vei face parte dintr-o echipă dinamică și entuziastă și vei descoperi culisele organizării Festivalului Enescu.

Posturi vacante (arhivă)

update:

ARTEXIM anunță scoaterea la concurs cu respectarea H.G 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale, cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea următoarelor posturi contractual vacante de execuție pe perioada nedeterminată:

Referent specialitate II S- compartimentul Organizare spectacole – 1 post

Condiţii specifice de participare la concurs:

  • nivelul studiilor: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă in domeniul Comunicării;
  • vechimea într-o instituție de cultură: minimum 1 an;
  • cunoașterea a doua limbi străine de circulație internațională;

Referent I M- compartimentul Organizare spectacole – 1 post

Condiţii specifice de participare la concurs:

  • nivelul studiilor: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat
  • experiență într-o instituție de cultură: minimum 2 ani;
  • cunoașterea a două limbi străine de circulație internațională;
  • cunoștințe în domeniul muzical

Informații complete, precum și bibliografia și calendarul concursului puteți găsi aici – Anunț 2 posturi contractual vacante de executie pe perioada nedeterminată.

Arhivă anunțuri de colaborare

Dacă vrei să faci parte din echipa ARTEXIM, așteptăm CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție la recrutare@artexim.ro pentru a te înregistra în baza noastră de selecție pentru următoarele evenimente organizate de instituția noastră.