Recrutare Colaboratori Festivalul George Enescu 2019

ARTEXIM, instituție publică a Ministerului Culturii, organizează în perioada 12.03 – 4.04.2019, concurs pentru selectarea unor colaboratori (contract de prestări servicii) în vederea asigurării pregătirii, organizării şi desfăşurării Festivalului Internațional George Enescu – ediția 2019. Festivalul George Enescu este cel mai important eveniment cultural internaţional organizat în România, care pune ţara noastră în circuitul cultural al elitelor mondiale.

Ediția a XXIV-a a Festivalului va avea loc între 31 august și 22 septembrie 2019, în diverse săli de concert din București și din țară și va găzdui 84 de concerte, precum și multe alte evenimente în aer liber, în cadrul ”Pieței Festivalului” și a altor proiecte asociate Festivalului.

Interviurile vor avea loc în perioada 8-9-10.04.2019, la sediul ARTEXIM (Calea Victoriei nr.155, bl.D1, sc.8, et.2, 010073, Bucureşti).

CERINȚE PRIVIND  ÎNSCRIEREA  LA  CONCURS:

- studii superioare de lungă durată la o instituţie de învăţământ superior;

- cunoaşterea unei limbi străine (engleză, franceză, germană);

- bune cunoştinţe de operare PC;

- excelente abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, perseverenţă, creativitate, rezistenţă la muncă în condiţii de stres, adaptabilitate, iniţiativă;

ATRIBUȚII:

- candidaţii admişi vor participa, în cadrul colectivelor de organizare  la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea evenimentelor în cadrul Festivalului Internațional «George Enescu» -  ediția 2019;

- vor comunica cu ceilalți membri ai colectivului pentru stabilirea tuturor detaliilor operative;

- vor participa în organizarea Festivalului la buna desfăşurare a activităţilor menţionate.

DESFĂŞURAREA CONCURSULUI : analiza CV-lui și  interviu. Înscrierea la concurs se va realiza până pe 4 aprilie 2019 (inclusiv) prin intermediul formularului de mai jos si va include următoarele etape:

a) completarea formularului;

b) ataşarea unui curriculum vitae cu fotografie.

Rezultatele concursului vor fi anunţate public pe site-ul instituţiei, în termen de 30 de zile lucrătoare de la finalizarea concursului.